13/11/2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2010 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bangladeş temasları takip ediliyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kütahya'da çeşitli açılışlara katılacak. (13.15-16.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Lefkoşa'da, KKTC Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst ile ''Turizm İşbirliği Eylem Planı'' protokolünü imzalayacak.

Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel Merkez Kurucular Kurulu Toplantısı, Rixos Grand Hotel'de Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında gerçekleştirilecek. (11.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, partisinin Şanlıurfa'daki 'Siyaset Akademisi' etkinliğinin açılışına katılacak. (10.30)

Ankara Tabip Odası'nda "Kadın Cinayetleri ve Kadına Yönelik Şiddet" konusunda basın açıklaması yapılacak. (13.30)

Afyonkarahisar'da askeri araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan askerlerden Jandarma Er Hasan Demirdöven'in cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (12.00)

Vefat eden eski bakanlardan Mehmet Gülcegün için TBMM'de tören yapılacak. Gülcegün'ün cenazesi öğle vakti Kocatepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Gölbaşı'nda toprağa verilecek.

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, Diyarbakır'da gölete girerek hayatını kaybeden iki çocuğunun ailesini ziyaret edecek. (14.00)

AK Parti'nin Diyarbakır'daki siyaset akademisi, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile Dicle Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem'in vereceği 'demokrasi ve ekonomi' konulu dersle başlayacak. (13.00)

Kabe karşısındaki alışveriş merkezinde vakit namazlarında hayat duruyor.

Türkiye'den hac için Mekke'ye gelen zengin hacı adayları, Mescid-i Haram'a sınır lüks otellerde kalıyor. Mescid-i Haram'ın yoğun olduğu şu günlerde otelden çıkmakta geç kalan hacı adayları vakit namazlarını da Kabe imamıyla birlikte otellerinde kılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber