Albay İbrahim S.'nin de yatak odası arşivi çıktı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 15 Kasım 2010 09:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Evinden ?liseli kızları üniformanızla etkileyin' notu çıkan emekli Albay S.'nin, Milli Güvenlik dersinde tanıştığı liseli kızla birlikte olup gizlice kaydettiği ortaya çıktı. S., kızın annesini de tuzağa çekmiş

BÜNYAMİN DEMİRKAN İSTANBUL

İstanbul Sultanbeyli'deki değişik liselerde Milli Güvenlik dersine giren Üsteğmen A. Ç. T.'nin yatak odası görüntülerinden oluşturduğu arşivin sarsıntısı sürerken, Askeri Casusluk ve Fuhuş Yoluyla Şantaj şebekesinin önemli isimlerinden birisi olduğu iddiasıyla tutuklanan emekli Albay İbrahim S'ye de benzer bir suçlama yapıldı. İbrahim S.'nin birlikte olup gizlice görüntülediği kadın, İbrahim S. ile lisede Milli Güvenlik dersinde tanıştıklarını ve sonra birlikte olduklarını anlattı.

O NOT DA SEZER'DEN ÇIKMIŞTI

Askeri Casusluk ve Şantaj çetesine yönelik operasyonda tutuklanan emekli Albay İbrahim S.'nin evinden çıkan belgelerden birinde, çetenin fuhuş yaptıracak ?eleman kadın' bulabilmek için hedef seçtiği yerlerden birinin de liseler olduğu görülmüştü. İbrahim S.'den çıkan belgede çete üyelerine, liseli kızları etkileyip fuhuş batağına çekebilmek için üniformalarını kullanmaları ve kızların çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapmaları tavsiye ediliyordu.

MİLLİ GÜVENLİK'TE TANIŞTIK

Emekli Albay S.'nin fuhuş için kiraladığı Kadıköy'deki garsoniyer evinde yapılan aramada pek çok bayanla girdiği ilişkilerin görüntüleri çıkmıştı. Soruşturma kapsamında, İbrahim S.'nin birlikte olup gizlice görüntülerini çektiği tespit edilen kadınlardan biri olan A.F.'nin mağdur olarak ifadesine başvuruldu. A.F. ifadesinde İbrahim S. ile lise öğrencisi iken, Milli Güvenlik dersinde gittikleri Deniz Müzesi gezisinde tanıştıklarını ve ondan sonra da ilişkilerinin başladığını anlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı

Üsteğmen A.Ç.T.'nin Milli Güvenlik derslerine girdiği kızlarla ilişkiye girip gizlice görüntülemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Kızın annesini de kendi arkadaşı ile görüntülemiş

Casusluk şebekesinin önemli isimleriden biri olan emekli Albay İbrahim S.'nin, ilişkiye girip gizlice görüntülerini çektiği A.F.'nin annesi E.U.'yu da bir arkadaşına pazarlamaya çalıştığı tespit edildi. İbrahim S.'nin arkadaşından E.U.'nun çıplak görüntülerini çekerek kendisine getirmesini istediği de iddia edildi. Emekli Albay S.'nin E.U.'dan ?Şehit ailelerine vereceğim? diyerek aldığı çeşitli ev eşyalarını, Kadıköy'de fuhuş için kiraladığı garsoniyer evinde kullandığı da aramalar sonucu ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber