Uluslararası Yönetim Bilimleri Konferansına EÜ damgası

Haber Giriş : 18 Mart 2005 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen "6. International Conference on Management Sciences" (Uluslararası Yönetim Bilimleri Konferansı) adlı konferansta, Ege Üniversitesi (E.Ü.) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Elif Tunalı ve Burcu Uğuş, "Product Design and Competition" başlıklı projeyle birincilik ödülünü kazandı.

İTÜ Maçka Kampusü'nde düzenlenen ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapan uluslararası organizasyon sonucunda ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi, Sabancı, Hacettepe ve E.Ü.'den toplam 8 proje finale kaldı. İTÜ öğretim üyelerinin projeleri akademik açıdan değerlendirdikleri eleme aşamasından sonraki aşamada projeler; konferansa katılan öğrenciler tarafından interaktif katılım yöntemiyle değerlendirildi. İngilizce olarak hazırlanan projeler, konularıyla ilgili işletmeler tarafından da değerlendirmeye alındı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta, Ege Üniversitesi öğrencileri Burcu Uğuş ve Elif Tunalı, İTÜ İşletme Mühendisliği Klübü tarafından "Parayı Yönetiyorum" başlıklı finans eğitimiyle ödüllendirildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber