1 Aralık 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
01 Kasım 2010 Aralık

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT)'nın Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılıyor. Gül'e Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da eşlik ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS)'nin açılış törenine katılacak. Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da YSK Başkanı Ali Em'i kabul edecek, daha sonra partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (11.00/13.00/15.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kızılay Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. (14.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2010-2011 yağış ve su durumuna ilişkin bir değerlendirme toplantısı yapacak. (09.15)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara'da Ahmed-i Hani'nin ?Mem u Zin' adlı kitabının tanıtımını nedeniyle basın toplantısı yapacak. (11.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa gezisinin ikinci gününde partisinin il başkanlığında üye katılım törenine katılacak. NOSAB'da işçilerle yemek yiyecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Mustafakemalpaşa ilçesine geçerek Ovaazatlı'da halka hitap edecek. (10.30 -18.00)

TÜBİTAK, MEB Şura Salonu'nda düzenlenecek Ödül Töreni ile ?Ulusal Bilim Olimpiyatları? ve ?Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatları? ile ?2010 yılı Uluslararası Bilim Olimpiyatları?ndaTürkiye'yi temsil eden öğrencilere ödüllerini verecek. (14.00)

Sağlık Bakanlığı tarafından ?Dünya AIDS Günü' nedeniyle Rixos Otel'de bir toplantı gerçekleşecek. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara'da 'Uluslararası Yolsuzlukla Mücadele Konferansı'na katılacak. (10.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AÜ Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde erozyonla mücadele ödül töreni ile Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde ''Hükm-ü Şerif Sergisi''nin açılışına katılacak. (15.30/18.00)

TBMM'de sırasıyla DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve BDP Grup Başkanvekili Bengi Yıldız partileri adına ayrı ayrı basın toplantıları düzenleyecek. (11.00/11.30/12.00)

Şua İnşaat, Toplu Konut İdaresi ve Emlak GYO ortaklığı ile birlikte yürüttüğü Elite City adlı projeyi basın toplantısıyla tanıtacak. (10.00)

Güney Kore, Kuzey Kore'nin geçtiğimiz günlerde top atışına tuttuğu Yeonpyeong Adası ve bölgedeki gelişmeler izleniyor.

KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yapılan organizasyonda "AB katılım müzakerelerinde Kıbrıs'ın önemi" konulu konferans verecek. (13.30)

1-5 Aralık tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri Sempozyumu ve Fuarı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlıyor. (10.00)

?Patriğimi Seçmek İstiyorum İnisiyatifi' isimli grup, Ermeni Patriği Mutafyan'ın sağlığı ve patriklik seçimiyle ilgili görüşlerini açıklayacak. (10.30)

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, görme engelliler Güneşli Polis Merkezi'nin poligonunda atış yapacak. (10.00)

SPOR

MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve yönetimdeki bazı üyeler sağlık taramasından geçecek. (10.00)

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın CSKA Sofya'ya konuk olacak olan Beşiktaş bu maç için Bulgaristan'a gidecek. Siyah ? beyazlı ekip son çalışmasını Sofya'da yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarını sürdürecek. (10.30)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Samsunsopr Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (12.45)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber