Meclis, Cuma gününe kadar 13 tasarıyı yasalaştıracak.

Haber Giriş : 28 Temmuz 2003 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis, Cuma gününe kadar 13 tasarıyı yasalaştıracak.

TBMBu hafta yoğun bir çalışmanın ardından tatile girecek. AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, Parlamento muhabirleriyle sohbet ederken, bu hafta 13 tasarının yasalaşmasının ardından Meclis'i tatile sokmayı amaçladıklarını söyledi.

Salih Kapusuz'un verdiği bilgiye göre, TBMM Genel Kurulu'nda yarın görüşmeleri tamamlanan SSK Yasa Tasarısı'nın oylamasının ardından, ''nitelikli çoğunluğa ulaşılamayan'' Topluma Kazandırma Yasa Tasarısı ele alınacak. Anayasa değişikliğinin 2. tur oylamasının tamamlanmasının ardından çeşitli vergi kanunlarında değişiklik yapan tasarı da ele alınacak.

TBMM tatile girmeden, AB 7. Uyum Paketi, Kamu ihale Yasası'nda değişiklik yapılmasını öngören tasarı, Milli Eğitim Temel Yasası'nda değişiklik içeren tasarı, özelleştirmeyi hızlandırmayı amaçlayan yasa tasarısı, Türk parasının değerini korunması ile ilgili yasa tasarısı, Bilgi Edinme Yasa Tasarısı, Patent Enstitüsü kurulmasını içeren yasa tasarısı, Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü'nün Görevleri ve Teşkilatı Hakkında Yasa Tasarısı ile DPT Kanunu'nda değişiklik içeren yasa tasarısının yasalaşması hedefleniyor.
nethaber

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber