Eski eşi ile evlenmeyen polis memurunu bıçakladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Aralık 2010 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail AKDUMAN

SAMSUN'da boşandığı eşi, 22 yaşındaki Esra Balcı'nın polis sevgilisini bıçaklayarak yaralayan 28 yaşındaki Tolga Kulcu hakkında, 4.5 yıl hapis cezası istendi. Tutuksuz yargılanan Kulcu, bıçakladığı kişinin polis olduğunu bilmediğini öne sürerken, ?Eski eşimle aralarında ilişki vardı. Eşimden, çocuğumuz olduğu için onunla evlenmesini istedim. Onunla tartışırken gelip bana saldırdı. Ben kendimi korudum? dedi.

Duruşmaya katılan Balcı, olay sırasında kendisine tokat atan ve hakaret eden eski eşinden şikayetçi olmadığını söyledi. Polis memuru 43 yaşındaki Duran Ekinci ise, sanıktan şikayetçi olduğunu bildirdi.

Olay, İlkadım İlçesi'nde geçen Mayıs ayında meydana geldi. İşsiz olan Tolga Kulcu, 4.5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eşi Esra Balcı'nın çalıştığı telefon mağazasına giderek konuşmak istedi. Kulcu eski eşinden, sevgilisi olan polis memuru Duran Ekinci ile birlikte olduğunu bildiğini, dedikoduların önüne geçilmesi için evlenmelerini istedi. Esra Balcı, bunun üzerine ?Bana karışamazsın? diyerek sevgilisi olan polis memuru Ekinci'yi çalıştığı mağazaya çağırdı. Kısa süre sonra Ekinci'nin de gelmesiyle tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Tolga Kulcu eski eşine tokat atıp, polis memurunu Ekinci'yi de bıçakla göğsü ve bacağından yaraladı. Yakalanan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kulcu, hakkında Samsun 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne bıçakla bir kişiyi yaralamak suçundan 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmaya katılan Kulcu, yaralanan Ekinci'nin polis olduğunu bilmediğini belirterek, şöyle dedi:

?Esra Balcı ile 4.5 yıl evli kaldıktan sonra Ocak ayında boşandık. 1 çocuğumuz vardı. Kendisinin bir ilişkisi olduğunu biliyordum. Çocuğumuz olduğu için eşimden, onunla evlenmesini istedim, Sağda solda gezmemesi için uyardım. Ama, ?Bana karışamazsın' diyerek hakaret etti. Bu sırada bir kişi gelip bana copla bana vurdu. Ben de kendimi korumak için onu bıçakladım. Sadece kendimi korudum.?

Duruşmaya katılan Esra Balcı ise kendisine hakaret edip tokat atan eski eşinden şikayetçi olmadığını söyledi. Eşinden boşanmış olan 2 çocuk babazı polis memuru Duran Ekinci ise, kendisini bıçaklayan sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, ?Esra, telefon açarak beni çağırdı. Gittiğimde sanık eski eşi ile tartışıyordu. Beni görünce bıçak çekti. Esra da ona biber gazı sıktı. Ancak, gazdan ben etkilendim. O sırada beni bıçakladı. Beni öldürmek istedi? diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber