TCDD'den 'internet' indirimi

Haber Giriş : 22 Mart 2005 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 15 Mart'tan itibaren internetten bilet alan yolculara yüzde 5 indirim uygulaması başlattı.

TCDD, tren istasyonlarındaki bilet kuyruklarını azaltmak amacıyla internetten bilet satışını teşvik ediyor. TCDD yönetimi, 15 Mart'tan itibaren internetten tam ve indirimli bilet olan yolculara yüzde 5 indirim uygulamasını hayata geçirdi. Biletini TCDD'nin internet sitesinden alan yolculara kuşet, örtülü kuşet ve yataklı tren ücretleri dahil tüm bilet ücretleri üzerinden yüzde 5 indirim uygulanacak.

TCDD ayrıca Ankara-Adana-Ankara arasında çalışan Çukurova Ekspresi'nin tam bilet ücretinin 16 YTL'ye, Ankara-İzmir-Ankara arasında çalışan 9 Eylül Ekspresi'nin tam bilet ücretinin ise de 22 YTL'ye indirildiğini açıkladı. Öte yandan, Haydarpaşa-Tahran-Haydarpaşa arasında haftada bir gün karşılıklı olarak işleyen Trans Asya trenine 21 Mart'ta Haydarpaşa'dan, 23 Mart'ta ise Kapıköy'ten başlamak üzere, Şam-Tahran-Şam arasında haftada bir gün karşılıklı olarak işleyen Şam Ekspres trenine de 28 Mart'ta Haydarpaşa'dan ve 30 Mart'ta Kapıköy'den başlamak üzere ilave seferler konuldu.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber