Türksat'tan, üniversite öğrencilerine yönelik, ödüllü makale yarışması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Aralık 2010 23:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

?Gelecek Ne(ler) Getirecek??

Bilişim ve iletişim konusunda öncü kuruluşlardan olan Türksat A.Ş. ülkemizde bilimsel duyarlılığı artırmak amacıyla ödüllü yarışma düzenliyor.

Bilişim ve İletişim Dünyasının Geleceği: ?Gelecek Ne(ler) Getirecek?? konulu yarışmaya tüm üniversite öğrencileri katılabilecek.

Önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve araştırma görevlileri arasında düzenlenecek olan ?Bilimsel Makale? yarışmasıyla birinciye 10.000, ikinciye 5.000 ve üçüncüye 2.500 TL ödül verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, başvuru süreleri, katılımcı şartları, eserlerde aranacak özellikler ve başvuru şartları ile ilgili bilgiye http://www.geleceknegetirecek.org adresinden ulaşabilirler.

Türksat A.Ş. Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay, söz konusu yarışmayla ülkemizde bilime katkı yapmayı ve öğrencilerin araştırma ve inceleme kabiliyetlerinin artırılmasını hedeflediklerini ifade ederken, ?Büyük oranda genç nüfusa sahip olan ülkemizde gençlerimizin geleceğimize yönelik öngörü, hayal ve akıl terlerini değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz.? dedi.

Türksat A.Ş. ile Sobiad'ın (Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği) işbirliğiyle düzenlenen yarışma bir sosyal sorumluluk projesi olarak yürütülüyor.

Yarışmanın sonuçları 1 Mart 2011 tarihinde kamuoyuna açıklanacak.

Basın ve kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber