Işıl öğretmen ailesini ve yakınlarını üzdü

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 28 Aralık 2010 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali ŞAHİN

İstanbul Fatih'te ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki İngilizce öğrentemi Işıl Şenkal, bunalıma girerek intihar etti. Ziyaretten dönen anne ve babası tarafından iple asılı olarak bulunan genç kızın, intihar etmeden önce aile üyelerine ve arkadaşlarına ayrı ayrı mektup bıraktığı öğrenildi.

Olay Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'' ta meydana geldi. Kadırga Lisesi'nde İngilizce öğretmenliği yapan Işıl Şenkal, dün anne ve babasının ablasını ziyaret için Anadolu Yakasına gittiği sırada bilinmeyen bir nedenle canına kıydı. Ailesi saat 15.00 sıralarında eve geldiğinde kızları Işıl'ı iple doğalgaz borusuna asılı durumda buldu. Acılı ana baba hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kortrolde genç kızın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Bunalımda olduğu öğrenilen 3 yıllık İngilizce öğretmeni olan Işıl Şenkal'ın, annesine kız kardeşine ve yakın çevresine ayrı ayrı yazdığı mektuplarda "Kimseyi suçlamıyorum. Suç tamamen benim. Yüzünüze bakacak halim yok. Beni böyle görmenizi istemezdim. Affedin" dediği öğrenildi. Polis, genç kızın intihar anını başka birisiyle paylasmış olabileceği ihtimali üzerine bilgisayarını incelemeye aldı. Genç kızın ailesi ve yakınları göz yaşına boğuldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber