Atalay, AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2010 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Atalay Bursa'da yaptığı basın toplantısında yapılan son ankete göre partisinin oy oranının yüzde 48.5 olduğunu belirtti.

ARALIK AYI ARAŞTIRMASI

Bakan Atalay, zamanında devletin de yanlışlıklar yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kimi kesimleri ihmal eden, onların devlete güvenini azaltan uygulamaları olmuş. Bir zamanlar Türkiye işkenceler, yargısız infaz ve faili meçhullerle anılmış. AK Parti olarak bunların hepsini ortadan kaldırdık. Faili meçhul, yargısız infaz, işkence yok, olağanüstü dönem yok. Türkiye normalleşiyor. Birilerinin telaşının sebebi, bu normalleşmenin onların zeminini kaydırıyor olmasıdır. Yaklaşan seçim ortamında zeminlerinin zayıfladığının farkındalar, onun için de telaşa düşüyorlar ve vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. AK Parti, şu anda yüksek toplumsal destek alıyor. Bir şirketin yaptığı Aralık ayı araştırmasında AK Parti'nin toplumsal desteği yüzde 48,5 görülüyor. Telaşta olanlardan bazılarının baraj altında kaldığı görülüyor, isimlerini ve oranlarını söylemiyorum. Toplumsal desteği çok güçlü tutmamız gerekiyor. Bu, teşkilatlarımızın, fedakarca çalışmamızın sürekliliğine bağlı."

AK Parti olarak herkese sevgi ve saygıyla yaklaşacaklarını dile getiren Atalay, "AK Parti, büyük bir hareket, büyük bir misyon, hepimizin dayanışmasıyla yürüyor. Her seviyedeki insanımızın katkısı önemli. Seçim yılına gireceğiz. Seçim, 12 Haziran gibi görünüyor. Martın ortası gibi seçim kararı alınır. Artık, fiilen seçim ortamına girilmiş olunuyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber