DP'den AK Parti'ye önemli katılım

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2010 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi eski il başkanı, DP-ANAP birleşmesinde Demokrat Parti eş İl Başkanı Cuma Reyhan, bin 500 kişiyle AK Parti'ye geçmek istediklerini bildirdi. Reyhan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile bir saate yakın bir ön görüşme yaptı.

Cuma Reyhan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'i ziyaret ederek, partiye geçme isteklerini iletti. Ahmet Uzer'in, 'Gelen herkese kapımız açık, buyurun gelin' dediği, Cuma Reyhan'ın, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle, beraberinde bin 500 kişiyle birlikte AK Parti'ye geçeceğini açıkladığı belirtildi.

Demokrat Parti'de ANAP ile birleşme sürecinde çok sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Cuma Reyhan, AK Parti'yi, istikrarlı gördükleri için tercih ettiklerini söyledi. Anavatan-Doğruyol birleşmesinden sonra bir türlü yeni oluşuma ısınamadıklarını, yönetimlerle anlaşamadıklarını belirten Cuma Reyhan, "Bize en yakın parti olarak AK Parti'yi gördük. Ben ve arkadaşlarımız AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'i ziyaret ederek, AK Parti'ye geçmek istediğimizi söyledik. Sağolsun, bizi olumlu karşıladı. Bizim AK Parti'ye geçmemizden mutluluk duyacağını belirtti. Bundan sonra AK Parti'de siyaset yapacağız. Bir nefer gibi çalışacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber