'Sayın Başbakanım bizler bu işi zatıalinize sizi de Yüce Allaha havale ediyoruz'

Haber Giriş : 30 Mart 2005 00:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ben 25 yıldır ... Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalışmaktayım. Ancak Kurumlar arası ücret dengesizliği artık canımıza yetti. Diğer Kamu Kurumlarında çalışan bütün memur arkadaşlarımıza maaş dışında ek birtakım ödemeler yapılırken, biz Milli Eğitim çalışanlarına herhangi bir ek ödeme yapılmıyor. Bizler Eğitim çalışanı olarak gözüküyoruz, ancak eğitim öğretim ödeneği almıyoruz çocuklarımız Bursluluk sınavında öğretmen çocuğu gibi kontenjandan yararlanmıyor. Büro şeflerine ek ders ücreti ödenirken bizler almıyoruz.

Bizler sizin adaletli bir ücret dengesi konusunda ne kadar adil olduğunuzu ve samimi olduğunuzu çok iyi biliyoruz ancak biz çalışanların artık tahammülü kalmadı.

Aynı kadro ve aynı derecede çalışan memur arkadaşlar arasında 500-600 YTL maaş fark ediyor. Ben kendi adıma aldığım maaşı yazayım 25 yıldır çalışıyorum, aldığım 618 YTL... İki çocuğum Üniversitede öğrenim görüyor, çocukların burs sorunu var, ben bu aldığım maaşla bu çocuklara nasıl para göndereyim? nasıl yetişeyim bu sorunlara?

Sayın Başbakanım Allah rızası için olsun memurlar arasındaki maaş ve ücret dengesizliğini bir ele alın.

Her Bakanlık kendi personeline bir çeşit ek ödeme yapıyor ama bizim Bakanlığımız bizlere ödeme yapmıyor, hatta Bakanlığın Milli Eğitim bünyesinde öğretmenin dışında personelin varlığından bile haberi olduğundan şüphe duyuyoruz.

Sayın Başbakanım bizler bu işi zatıalinize sizi de Yüce Allaha havale ediyoruz.

En içten saygılarımla Allah'ın selamı üzerinize olsun.

Haberi yazan: Mustafa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber