İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

SGK Başkan Yardımcısı vekillik için istifa etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2011 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Fatih Acar, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etti.

Acar, yaptığı açıklamada, 1986 yılında Maliye Bakanlığı Stajyer Gelirler Kontrolörü olarak başladığı hizmet hayatı boyunca, Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörlüğü, İstanbul Grup Başkanlığında Gelirler Başkontrolörlüğü, Bursa ve Adana Defterdarlığı, Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, SGK Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunduğunu anımsattı.

Bursa'dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağını kaydeden Acar, ''Türkiye'yi çok güzel bir seviyeye getiren AK Parti'ye ve milletime hizmet etmek için adayım'' dedi.

Vergi ve ekonomiyle ilgili çok sayıda dergide makale, ''Petrol Mevzuatı ve Muhasebesi'' ve ''A.Ş. Kar Dağıtımı ve Vergilendirme'' konulu iki ayrı tez çalışması ile ''Toplam Kalite Yönetimine Bakış'', ''Vergi ve İstihdam Politikası Açısından Kayıtdışı Ekonomi'' konulu kitapları da bulunan Acar, evli ve 3 çocuk babası.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber