Muş milli eğitim müdürü istifa etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2011 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2006 yılından beri yürüten İlhami Bayraktar, Gaziantep'ten milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Gaziantep İslahiye doğumlu olan ve 2006 yılının Mart ayından beri Muş Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İlhami Bayraktar, istifa ederek AK Parti'den Gaziantep'ten milletvekilliği için aday adayı olacağını açıkladı. İstifa dilekçesini Vali Ali Çınar'a sunan Bayraktar, Muşlulardan da helallik istedi.

İlhami Bayraktar'ın Muş'ta başarılı çalışmalara imza attığını belirten Vali Ali Çınar, Muş'tan büyük bir değerin daha ayrıldığını kaydetti. Bayraktar'ın Muş'a güzel hizmetler yaptığını ifade eden Vali Çınar, "Biz bunu burada değilken duyuyorduk, Muş'a geldikten sonra da gördük. İlimize yapmış olduğu 5 yıllık hizmetin ardından siyasete atılması nedeniyle istifa etti. Biz de istifa dilekçesini alıp kabul ettik. Müdürümüz inşallah hedeflerine varır, vardığı zaman da 5 yıl hizmet ettiği Muş'u unutmaz" dedi.

Milli Eğitim olarak elde edilen başarının sadece kendisine ait olmadığını söyleyen Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ise, "Eğitim ve öğretim alanında değişim noktasında camiaya, bana destek olan herkese ve valilerimize teşekkür ediyorum. Bizim başarılarımız tek başına bir insanın elde edeceği başarılar değildi. Bu bir ekip işiydi, biz bu işi ekip olarak başardık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber