Vakıfbank öğretmene bilgisayar satış şartlarını açıklıyor

Haber Giriş : 03 Nisan 2005 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Her öğretmene bir dizüstü bilgisayar" kampanyası için tüm hazırlıklarını tamamlayan Vakıfbank, uygun ödeme koşulları sunacak bilgisayar kredisinin şartlarını Pazartesi günü açıklayacak

Vakıfbank uzun süredir üzerinde çalıştığı 'Her öğretmene dizüstü bilgisayar' kampanyası ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Banka uygun ödeme koşullarıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler, emekli öğretmenler, üniversitelerdeki öğretim görevlilerine ve özel öğretim kurumlarındaki tüm öğretmenlere düşük faizli bilgisayar kredisi verecek. 1 Nisan'da başlayacak kampanyanın katılım şartlarını Vakıfbank Genel Müdürü Ahmet Kaçar, 4 Nisan Pazartesi günü açıklayacak.

Bu arada Vakıfbank'ın 51. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Banka, 2004 yık sonu itibarıyla 624 trilyon lira net kâr açıkladı. Yönetim kurulu yaptığı ilk toplantıda Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt'ı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, yönetim kurulunun doğal üyesi olan Genel Müdür Ahmet Kacar'ı da Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne getirdi.

Halka arz için yetki
Genel kurulda ayrıca bankanın ödenmiş sermayesi 1 katrilyon liraya çıkarılırken, Vakıfbank'ın halka arzı konusunda gerekli çalışmaları yapmak üzere yönetim kuruluna da yetki verildi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber