7 ilin milli eğitim müdürü İsveç'e gitti

Haber Giriş : 08 Nisan 2005 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa Birliği Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından yürütülen program çerçevesinde, 7 ilin milli eğitim müdürlerinin katılımıyla, İsveç'e bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ulusal Ajans tarafından yürütülen Leonardo da Vinci Mesleki ve Teknik Eğitim Programı çerçevesinde, Devlet Planlama Teşkilatı'nın bünyesinde, Eurobir Eğitim ve Danışmanlık Şirketi'nin koordinasyonunda, İsveç'te 16 Nisan'a kadar sürecek olan "İsveç'teki Mesleki Eğitim ile Sanayi Sektörünün Karşılaştırılması" konulu proje için, 7 ilin milli eğitim müdürlerinin katılımıyla bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ulusal Ajans, bundan önce de il milli eğitim müdürlerini "Temel Eğitime Destek Programı" çerçevesinde inceleme ve araştırma amacıyla, 28 Kasım-3 Aralık 2004 tarihlerinde Finlandiya'ya götürmüştü.

İsveç'teki programa katılan il milli eğitim müdürlerinin isimleri ise şöyle: Cevdet Aydın (Samsun), Ali Sait Çalışkan (Bilecik), Sami Zeybek (Çankırı), Ekrem Toklucu (Eskişehir), Yusuf Sezer (Kastamonu), Azizi Ersoy (Sakarya), Mehmet Özer (Konya).

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber