'Bu yılki ADSL müşteri hedefimiz 1.5 milyon'

Haber Giriş : 08 Nisan 2005 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, bu yılki ADSL müşteri hedeflerinin 1.5 milyon kullanıcı olduğunu söyledi.

12. Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri Semineri'ne katılan Ekinalan, artık kesintiye tahammülü olmayan ve güvenlik açığı bulunmayan yapılar oluşturmaları gerektiğini vurgulayarak, ''IBC, internet data, internet veri merkezi gibi merkezlerde daha verimli işbirliği imkanlarını ortaya çıkartmaya çalışıyoruz.

İnternet veri merkezinde olan imkanları yeterliliklerini ve güvenliklerini sağlayarak hizmete sunacağız. Güvenlik en önemli konu olmaya başladı. Eskiden telefon hattı kesildiği zaman sadece telefonla konuşma imkanını kaybediyordunuz. Bugün artık telekom networkleri üzerinden, data networkleri üzerinden bütün sistemlerin üzerinde koşmaktayız'' diye konuştu.

İnternetin yaygınlaştırılmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü bildiren Ekinalan, ''Geçen yıllarda ADSL ile ilgili bütün toplantılarda ADSL'nin ne kadar yavaş işlediği ve yavaş yaygınlaştığı konuları birinci gündem maddesiydi. Artık Türk Telekom'un 620 bin civarında ADSL müşterisi var. Bu seneki müşteri hedefimizi 1.5 milyon olarak belirledik'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber