Aydın'da hırsızlar okullara ve kamu binalarına dadandı.

Haber Giriş : 19 Nisan 2005 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'da hırsızlar son günlerde okullara ve kamu binalarına dadandı. Önceki gün Çeştepe Beldesi'nde bir okulun soyulmasının ardından hırsızlar bu defa, Hürriyet İlköğretim Okulu'nu soydu.

Hafta sonu belirlenemeyen bir vakitte, Hürriyet İlköğretim Okulu'na giren hırsızlar, okulun bilgisayarını ve derslerde kullanılan 3 adet VCD ile birlikte okul kasasında bulunan 80 YTL parayı alarak kaçtı. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan, Germencik PTT Müdürlüğü'ne giren hırsız ya da hırsızlar, çok sayıda telefon kartı ile birlikte 5 bin 338 YTL parayı çalarak kaçtı. Olay, dün gece belirlenemeyen bir saatte meydana geldi. Vezne odasına giren hırsız ya da hırsızlar, çelik kasaların kilitlerini sert bir cisimle kırarak, kasaların içinde bulunan 5 bin 338 YTL para ile bin 225 YTL değerinde 570 adet 30 kontörlük kart, 324 YTL değerinde 90 adet 50 kontörlük kart, hırsızlarca çalındı. Vezne binasında parmak izi çalışması yapan polis, zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

mynet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber