19/04/2005'in önemli gelişmeleri

Haber Giriş : 19 Nisan 2005 08:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Letonya Cumhurbaşkanı Vaire Vike-Freiberga Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Letonya Cumhurbaşkanı Vaire Vike-Freiberga için Çankaya Köşkü'nde resmi karşılama töreni yapılacak. Cumhurbaşkanı Sezer, Letonya Cumhurbaşkanı ile Çankaya Köşkü'nde baş başa görüşecek.

TBMM Başkanı Arınç, Letonya Cumhurbaşkanı Vike-Freiberga ile Meclis'te bir araya gelecek. Başbakan Erdoğan, konuk cumhurbaşkanını Camlı Köşk'te ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Sezer, SHP Genel Başkanı Karayalçın ve beraberindeki SHP milletvekillerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Başbakan Erdoğan, Trabzonspor Kulübü yönetimini Başbakanlık merkez binada kabul edecek.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin, Devlet Bakanı Akşit ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Güçlü hakkında verdiği soruşturma önergesi görüşülecek. Genel Kurul'da ayrıca Mera Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi ele alınacak.

Devlet Bakanı Tüzmen, Rusya Federasyonu Ekonomik Gelişme ve Ticaret Bakanı German Gref ile görüşecek. Görüşmenin ardından Rusya Federasyonu'nun Dünya Ticaret Örgütü'ne katılım protokolü imza töreni yapılacak.

Letonyalı işadamları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ev sahipliğinde Türk işadamları ile bir araya gelecek.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 13 ilin daha Teşvik Kanunu'ndan yararlanmasını öngören tasarı görüşülecek.

TBMM Milli Eğitim Komisyonu'nda, Merkez Hakem Kurulu'nun atama ile göreve gelmesine ilişkin teklif ele alınacak.

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Özkan ile eski Devlet Bakanı Önal'ın Yüce Divan'da yargılanmalarına devam edilecek.

Hazine bugün YTL cinsinden 91 günlük referans bono ile 567 gün vadeli tahvil ihaleleri yapacak.

Avrupa 84'üncü Erkekler ve 18'inci Bayanlar Halter şampiyonası Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da başlıyor. Şampiyonanın ilk gününde bayanlarda 48 kiloda Emine

Karademir ve Sibel Özkan, erkeklerde ise 56 kiloda Sedat Artuç ile Erol Bilgin podyuma çıkacak.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ilk maçları İstanbul'da yapılacak. Beşiktaş ile Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe ile Erdemirspor karşılaşacak.

cnntürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber