Başbakanlık müsteşarı Smith Wesson tabanca aldı

Haber Giriş : 22 Nisan 2005 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İntihal suçlamalarıyla gündemden düşmeyen Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer kendisine çok güçlü Smith Wesson tabanca aldı. Sürekli atış talimi yapıyor..

Smith Wesson tabanca alan Başbakanlık Müsteşarı Dinçer, Emniyet'in poligonunda çalışarak hedefi 12'den vuracak kadar ustalaştı.

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün atış poligonunda, hedefleri tam 12'den vurdu. Özel atış dersi alan Dinçer, soğukkanlılığı ve her atışta tam isabet sağlamasıyla Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner'i bile şaşırttı. Başbakanlıktaki iş yoğunluğundan bir dakikası bile boş geçmeyen Müsteşar Ömer Dinçer, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Afganistan'a gitmesini fırsat bilip kendine Amerikan yapımı Smith Wesson marka toplu tabanca satın aldı. Tabancasını alır almaz Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner'i ziyaret eden Dinçer, Emniyetin poligonunda, tecrübeli atış hocalarından özel ders aldı. Attığı hiçbir mermide hedefiıskalamayan Dinçer, 25 metre uzaklıktan önce tam boy hedefini, ardından sadece kafası görünen hedefi, sonra da bir kişiyi rehin almış şekilde duran eylemci resmine nişan aldı ve peş peşe tetik indirmeye başladı.

ÇOK SOĞUKKANLI

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer'in, büyük bir soğukkanlılıkla atış yaptığını ve her defasında hedefi 12'den vurduğunu gören Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, şaşkınlığını gizleyemedi. Yaklaşık bir saat süren atışın ardından Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, Dinçer'i makamında kahve ikram ederek yorgunluk gidermesini sağladı.

Sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber