24 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2011 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

24 Kasım 2011 Perşembe

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İngiltere temaslarını tamamlayarak akşam saatlerinde Türkiye'ye dönecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve 81 ilden gelen öğretmenler ile Amerikan Türk Ticaret Odası Başkanı İhsan Işık ve Yönetim Kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul edecek. (10.00/12.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve 81 ilden gelen öğretmenleri Başbakanlık'ta kabul edecek. (11.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gökçin Aras'ın Bursa'da yaptırdığı 24 derslik ilköğretim okulu ve spor salonunun açılışına katılacak. Arınç daha sonra Bursa Ticaret Odası Ödül Töreni ile BUGİAD Genel Kurulu'na katılacak. (11.00-20.00)

Avrupa Parlamentosu Başkanı Jerzy Buzek, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile görüşmesinin ardından Genel Kurula hitap edecek. (17.00 - 17.55)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi yeni meclis binası ile Kozyatağı Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek. Fikirtepe'de bir dizi ziyaretlerde bulunacak Kılıçdaroğlu, Göztepe ve Hasanpaşa'da bazı sağlık kuruluşlarını ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, oğlunu kaybeden halk ozanı Rahmi Saltuk'a taziye ziyaretinde bulunacak. (10.00/11.00/12.00/16.00/18.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Öğretmenler Günü münasebetiyle Tunceli'de şehit olan Öğretmen Dilay Turan Kermen'in ailesini ziyaret edecek. (12.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a Denizli Pamukkale Üniversitesi tarafından Fahri Doktora Ünvanı verilecek. (15.00)

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Avusturya parlamento heyetini kabul edecek ve Meclis binasını yapan Avusturyalı Mimar Clemens Holzmeister'in anıtının açılışına katılacak. (14.00 - 14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uluslararası İşbirliği Platformu 2. Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi'ne katılacak.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin açılışını gerçekleştirecek. (14.00/16.00)

TBMM Genel Kurulu'nda, sporda şike ve teşvik cezalarının azaltılmasını öngören kanun teklifi görüşülecek. (14.00)

Bedelli askerlikle ilgili kanun tasarısı Milli Savunma Komisyonu'nda görüşülecek. (16.00)

KİT Komisyonu, Elektrik Üretim AŞ, Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ ve Ankara Doğal Elektrik AŞ'nin 2009 yılı hesapları denetlenecek. (10.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bakanlıkta İntibak Yasası ile ilgili emekli dernekleri ile toplantı yapacak, daha sonra Hak-İş Konfederasyonu'nu ziyaret edecek. (12.00 - 14.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Afrika Müslüman Ülke ve Toplulukları Dini Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesini kamuoyu ile paylaşılacak. (15.00)

İşkenceyle öldüğü iddia edilen Yürek'te işkence izleri tespit edilemedi (Özel)

12 Eylül darbesinin ardından işkenceyle öldüğü iddia edilen ve 30 yıl sonra mezarı açılan Ali Ekber Yürek'le ilgili Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Mezardan alınan numuneler Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. Fakat işkence izleri tespit edilemedi.

Hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği Sanatçısı Şükran Ay, Fatih Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. (14.30)

Ankara'da bir simitçi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24 küçük altını simit içerisinde müşterilerine sunacak. (12.00)

Rio Arp Festivali'nde verdiği konser dönüşü Atlas Okyanusu'nda düşen uçakta hayatını kaybeden Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Fatma Ceren Necipoğlu için Fulya Sanat Merkezi'nde tören düzenlenecek. Necipoğlu'nun cenazesi öğle vakti Teşvikiye Camisi'nde kılınacak namazın ardından Kanlıca mezarlığında toprağa verilecek. (10.00/12.00)

Lefke Avrupa Üniversitesi ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Uluslararası İzolasyonlar? konulu sempozyum, Lefkoşa'daki Golden Tulip Otel'de düzenleniyor. Sempozyumun açılışına KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katılacak. (09.30)

AVRASYA FEED

Moskova'da parayla dikilen ?ucube? heykeller kaldırıldı. Rusya'nın başkenti Moskova'da Muzeon isimli sanat parkında daha önce parasını vererek kendi anıtlarını yaptıran dokuz zenginin anıtı söküldü.

Rusya'da 18 yıldır gözleri görmeyen Aleksandr Romanov ahşaptan yaptığı eserleriyle görenleri hayrete düşürüyor.

SPOR

Bank Asya 1. Lig'de 12. hafta Elazığspor-Sakaryaspor, Denizlispor-İstanbul Güngörenspor, Kasımpaşa-Göztepe ve Bucaspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00/20.30)

Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber