Banka soygunu güvenlik kamerasında/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2011 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağcılar'da bir banka şubesinde gerçekleşen silahlı soygun, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Soygundan kısa bir süre sonra yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bağcılar Güneşli Mahallesi Koçman Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde akşam saatlerinde silahlı soygun gerçekleşti. Bankaya giren Adem K.(27), güvenlik görevlisi ve çalışanları silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Ardından kasada bulunan yaklaşık 29 bin lira ile 1900 doları alarak kaçtı. Güvenlik görevlisi, kovaladığı soyguncunun ardından iki el ateş etti. Kurşun isabet etmeyen Adem K., o sırada bankaya yakın olan ve ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan Adem K.'nın gemilerde yağcılık yaptığı, silahlı soygunu Hollanda'daki sevgilisinin yanına gitmek için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adem K., Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Adem K.'nın gerçekleştirdiği silahlı soygun, bankanın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, soyguncunun müşteri gibi bankaya girdiği, bir süre içeride beklediği ve ardından silahını doğrulttuğu veznedarlardan parayı aldığı, ardından kaçtığı ve güvenlik görevlisinin soygunucuyu kovaladığı da görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber