29 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2011 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Kasım 2011 Salı

Meclis'te bugün MHP, CHP ve BDP'nin grup toplantıları yapılacak. (11.00/13.30/12.45)

TBMM Genel Kurulu, bedelli askerlikle ilgili kanun tasarısını görüşecek. (15.00)

Zaman gazetesi, 25. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda resepsiyon düzenleyecek. (19.00)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara-Konya YHT hattında sefer sayılarının artırılması ile ilgili Ankara Garı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tuz Gölü Doğalgaz Yer Altı Depolama Projesi'nin başlaması ile ilgili Rixos Otel'deki imza törenine katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Hacettepe Üniversitesi M Salonu'nda Erol Erdinç'in 40. sanat yılı dolayısıyla düzenlenen programa katılacak. (20.00)

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Mariott Otel'de Kazakistan Senato Başkanı Kayrat Mami'nin katılımıyla resepsiyon düzenliyor. 19.00

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Ankara Sheraton Hotel'de yapacağı 160. Geleneksel Toplantısı'nın onur konuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olacak. Toplantıda Türkiye'nin Enerji Gündemi ele alınacak. (19.00)

Bursa- Şanlıurfa arasında kardeşlik köprüleri kuruluyor. Şanlıurfa'dan gelen işadamları Vali Şahabettin Harput ile buluşup bazı şirketleri ziyaret edecek. Akşam da BTSO Meclis toplantısına katılacak. Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katılacak. (10.00 - 18.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TUSKON ve Türk-Amerikan Birliği'nce düzenlenen Türk Amerikan Birliği Yıllık kongresine katılmak üzere ABD'ye gidiyor. (10.50)

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Valilikte Hayırsever Melek İpek'le protokol imzalayacak. (10.30)

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından TÜSİAD'ın katkılarıyla düzenlenen Kalite Kongresi'nin 20'ncisi İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayacak. (09.30)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Moskova ve Rusya Patriği Kirill'in resmi davetlisi olarak geldiği başkenti Moskova'da temaslarda bulunacak.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarının çarpıtılarak uygulandığını, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da iç çatışmalara bir kısım ülkelerin müdahil olduğunu savundu.

Filistin, Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde konsolosluk açtı.

AVRASYA FEED

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, yılın ilk on ayında ülkesindeki yabancı yatırım miktarının 36 milyar dolara ulaştığını, geçen yılın aynı döneminde bu rakamın 32,2 milyar dolar olduğunu söyledi.

Rusya'da hafta sonunda yapılacak parlamento seçimleri nedeni ile çalışmalarına hız veren Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev metroya bindi, çocuklarla sohbet etti.

SPOR

Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor (11.00)

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv maçının hazırlıklarına başlayacak. (11.00)

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürüyor. (12.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber