Haluk Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3. kattan zemine çakıldı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2011 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basın İlan Kurumu'nu ziyarete gelen Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3. Kattan aşağı düştü. İçinde 5 kişi bulunan asansör zemine çakılırken Atalay ve Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy hastaneye kaldırıldı.

Topkapı'daki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde meydana gelen olay, dün akşam saat 23:00 sularında yaşandı. Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı ziyarete geldi. Ziyaret sonrası Atalay konuklarını uğurlamak için, Özel Kalem Müdürü ile birlikte 5 kişi asansöre bindi.

Arızalanan asansör 3. Kattan beton zemine çakıldı. Asansörde bulunanlar hemen ambulanslarla çevre hastanelerine kaldırıldı. Atalay'ın bacaklarında kırıklar olduğu, Ulusoy'un durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'un ayak tarak kemiklerinde kırıklar oluştuğu belirtildi.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedilirken, Cihan'a açıklamada bulunan Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, ''Bir ziyaretti, yemek yedikten sonra aşağıya iniyorduk, bir anda yere çakıldık. Bende birşey yok ama Saffet ile Mehmet Atalay'da kırıklar var. Hayati bir tehlikenin olmaması ise sevindirici.'' dedi.

Düşen asansörde ayağı kırılan Mehmet Atalay ameliyata alındı

Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve Oğlu Saffet Ulusoy ile birlikte bindiği asansörün 3. kattan zemine çakılması üzerine yaralanan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın ameliyata alındığı öğrenildi. Kazada sol ayağı kırılan Atalay'ın kaldırıldığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesinde operasyon geçirdiği belirtidi.

Basın İlan Kurumu yetkililerinden alınan bilgiye göre kaza gece 23:45 sıralarında meydana geldi. Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve beraberindekiler Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Haluk Ulusoy, oğlu Saffet Ulusoy, Basın İlan Kurumu Genele Müdürü Mehmet Atalay ve özel kalem müdürü Celal Tellioğlu ile Gençlik Spor Vakfı Müdürü Alper Talas binadan çıkmak üzere 6. Kattan asansöre bindi. 3. Kata gelen asansör birden hızlandı ve zemin kata çakıldı. Kazada yaralanalar için Cevizlibağ'da bulunan Basın İlan Kurumu binasına ambulans çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla Atalay ve Celal Tellioğlu Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada bacağı kırılan Saffet Ulusoy ise Fulya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Haluk Ulusoy ise kazayı yara almadan atlattı.

Basın İlan Kurumu'nun yeni binaya 3 ay önce taşındığı ve binanın 5 ve 6. katlarını kiraladığı öğrenildi. Asansörde meydana gelen arızanın ne olduğu ile ilgili yapılacak teknik inceleme ile ortaya çıkacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber