Türk Telekom, doğuda kablo hırsızlığından dertli

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2011 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Doğu 1 Bölge Müdürlüğü İl Müdürleri toplantısı, Bölge Müdürü Timur Sevim başkanlığında, 11 il müdürünün katılımıyla gerçekleşitirildi. Simay Otel'deki toplantıya; 11 il müdürü ile 20 kısım müdürü katıldı. Toplantıda; 2011'in değerlendirmesi ve 2012'nin hedef ve yatırımları ele alındı.

Türk Telekom Doğu 1 Bölge Müdürü Timur Sevim, toplantıda yaptığı konuşmada, coğrafik yapısı ve iklimi zor bir bölgede kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. En çok yaşadıkları sıkıntının kablo hırsızlığı oluduğunu vurgulayan Sevim, "Coğrafya çok geniş, bu geniş coğrafyada binlerce kilometre şebekemiz var. Bazı illerimizde çok yüksek oranda kablo hırsızlığı yaşanıyor. Bu hırsızlıklar dolayısıyla hizmetlerimizi aksatıyor. Bununla ilgili yeni tedbirlerimiz var. Alarm sistemimiz bulunmakta. Yeni şebekeye geçerek, bakır şebekelerin devre dışı bırakılması çalışmaları var. Bunu da fırsat bilip bölgeye daha kaliteli daha hızlı hizmet verebilme adına yeni sistemlerle donatıyoruz." dedi.

VAN'DA HİZMET AKSAMIYOR

Timur Sevim, Van'da meydana gelen deprem sonrası kesintisiz çalışmalarının neticesi olarak haberleşme hizmetinde aksaklık yaşanmadığını dile getirildi. Sevim, "Van depremi ile birlikte sıkıntılar yaşandı. Deprem sonrası Türk Telekom bölgede çok büyük başarılar sağladı. Hiçbir kesinti yaşanmadı. Bölgeye haberleşme hizmeti verildi. Depremlerde en önemli hizmet iletişim hizmetidir. Türk Telekom'da bu yönüyle de çok iyi hizmet verdi. Orada personelimiz canla başla çalışıyor. Türk Telekom orada en iyi şekilde hizmetini sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber