Genel Seçimler 3 Kasım 2007'de yapılacak

Haber Giriş : 13 Mayıs 2005 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek, milletvekili genel seçimlerini normal süresinde, 3 Kasım 2007'de yapacaklarını söyledi.

Çetinkaya, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, 3 Kasım 2002 seçimi öncesi kullandıkları "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganını hatırlatarak, bugün o sloganı hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Türkiye'nin ekonomi, insan hakları ve sosyal devlet anlayışında AB ülkeleri ile aynı safta olma yarışı içine girdiğini ve bu yolda mesafe aldığını anlatan Çetinkaya, "Dün 'hasta adam, krizler ülkesi' gibi sıfatlar yakıştırılıyor ve üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapılıyordu.
Bugün o hasta adam ayağa kalktı. AB içinde yerini almaya çalışıyor, itibarlı, onurlu ve başı dik" diye konuştu.

Türkiye'de, bütün gelişmelerin kaynağında istikrarın bulunduğunu kaydeden Çetinkaya, "Ağzından seçim lafını düşürmeyenlere istikrar en güzel cevaptır. AK Parti bir ilki daha gerçekleştirecek ve seçimleri normal süresinde 3 Kasım 2007'de yapacak. Kimse hayal görmesin" dedi.
Çetinkaya, AK Parti'nin 2007'de de tek başına iktidara geleceğini iddia ederek, "Hedefimiz millettir, milletin güven ve huzurudur" diye konuştu.
AK Parti iktidarının 2 yıllık icraatlarından da çeşitli örnekler veren Çetinkaya, "Başbakanımız İstanbul'un mimarı olarak geldi, Başbakan oldu. Kendisi yerel yönetimleri biliyor" dedi.

Çetinkaya, 2. AK Parti iktidarında milli geliri 10 bin dolara yükseltmeyi hedeflediklerini anlatarak, "Siz işte o zaman görün Türkiye'yi. Türkiye'yi kimse tutamaz o zaman" diye konuştu.

Hükümet'in 2 yıl içinde bütün köylerin yol ve su ihtiyacını tamamlayacağını bildiren Çetinkaya, ayrıca bütün köylerin kanalizasyon sistemine geçirileceğini ve arıtma sistemleri kurulacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber