'Gençlik Yürüyüşü'ne katılmayan Belediye Başkanlarından savunma istendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2005 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis'in Güroymak İlçesi Kaymakamı Okan Leblebicier, Gençlik Yürüyüşü'ne katılmadıkları için ilçe belediyesiyle Gölbaşı ve Günkırı belde belediye başkanlarından savunma yazısı istediklerini bildirdi.

Kaymakam Leblebicier, 10 Mayıs'ta belediye başkanlıklarına, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle "Gençlik Yürüyüşü" yapılacağını bildiren bir yazı gönderdiğini ve halkın katılması için anons yapılmasını istediğini söyledi.

Belediyelerin anons yapmadığını, haberleri olmadığı için de halkın yürüyüşe katılamadığını ifade eden Leblebicier, "Vatandaşların yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları da yürüyüşe katılmadı. Yürüyüşe katılmadıkları için belediye başkanlarından konuyla ilgili savunma yazısı istedik" diye konuştu.
Güroymak Belediye Başkanı Fesih Kaya ise kaymakamlık tarafından kendilerine böyle bir yazı gönderilmediğini ileri sürerek, "Cenazem olduğu için gidemedim. Belediyeden de kimse katılmadı" dedi.

Gölbaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Avuç, il dışında olduğu için yürüyüşe katılmadığını, Günkırı Belde Belediye Başkanı Abdurrahman Şivika da yürüyüşten bilgisinin olmadığını öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber