Şair emniyet müdürü emekliliğine sürprizle uğurlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2005 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaş haddinden 21 Mayıs'ta emekli olacak olan Edirne Emniyet Müdürü Uğur Gür, veda ziyaretlerine başladı. 41 yıl boyunca emniyetin çeşitli kademelerinde görev yapan şair Emniyet Müdürü Uğur Gür, son olarak Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu'nu ziyaret etti.

Edirne Devlet Türk Müziği Korusu Şefi Sezai Irmak, Emniyet Müdürü Uğur Gür'e sürpriz yaparak, Gür'ün yazdığı şiirlerden oluşan besteleri seslendirdi. Bu jest karşısında oldukça duygulanan Gür, kendisini tutamayarak koronun arasına girdi ve şiirlerinden oluşan bestelerini sanatçılarla birlikte seslendirdi. Besteleri sanatçılarla birlikte seslendiren Uğur Gür'e, Sezai Irmak günün anısına bir plaket sundu. Emniyet Müdürü Uğur Gür de, sanatçılara kendi şiir kitabından hediye etti.

Emniyet Müdürü Gür, kendisi için gerçekleştirilen mini konserden sonra yaptığı açıklamada, "Ben 41 yıldır şanla şerefle emniyetin çeşitli kademelerinde bu görevimi yaptım. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir nihayeti de vardır. Biliyorsunuz benim iki mesleğim var, birinci görevim olan polislikte artık son noktaya geldim. Artık ikinci mesleğim olan sanatçılık mesleğine başlıyorum. Arkadaşlar beni çok duygulandırdı, eserlerimden oluşan bir konser verdiler. Kendilerini çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber