Türk Eğitim-Sen'in laptop kampanyasında sona gelindi

Haber Giriş : 17 Mayıs 2005 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRK EĞİTİM SEN BİLGİSAYAR KAMPANYAMIZDA SON DURUM

Türk Eğitim-Sen bilgisayar kampanyası yapacağımızı duyurmuş ve çalışmalara hızla başlamıştık. Amacımız; üyelerimize MEB bilgisayar kampanyasından daha üstün özellikteki bilgisayarları daha ucuz ve daha çok seçenekle sunmaktı. Bazı malum güçlerin bizleri engellemek ve eğitimcilerin daha ucuza daha kaliteli bilgisayar sahibi olmasını önlemek amacıyla yaptıkları bütün çalışmalara rağmen bu kampanyayı gerçekleştiriyoruz.

Bu bağlamda üretici firma ile 16.05.2005 günü anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. 22.05.2005 Pazar günü anlaşma yapılan firmayla beraber ulusal basın önünde ortak bir basın açıklaması ile bilgisayarların özellikleri, fiyatları, seçenekleri duyurulacak ve kampanya başlatılacaktır. Seçenekler, teknik özellikler, fiyatlar ve ödeme şekli bakımından eğitim çalışanlarının bizleri beklemesine değmiş olacağını herkes görecektir diye düşünüyoruz.

Kampanyamızda hem diz üstü hem de masa üstü bilgisayar seçenekleri bulunacak, isteyene peşin isteyene taksitli seçenekleri olacak ve peşin alacaklara ilave hediyeler verilecektir. Pazar günü yapılacak basın açıklamasında marka, teknik özellikler (kıyaslamalı olarak) ve fiyatları açıklanacaktır. Ayrıca internet sitemizde geniş olarak bütün detaylar görülebilecektir.

Türk Eğitim Sen

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber