Yoğun TBMM gündeminden dolayı AKP'de izinler kaldırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2005 22:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) önümüzdeki hafta tüm milletvekillerinin izinleri kaldırıldı. Parti yönetimi, vekillerden tüm yurtiçi ve yurtdışı gezilerini iptal etmesini istedi.

TBMM Genel Kurulu'nda önümüzdeki hafta Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da yararlanacağı af çalışmasının yanı sıra, yeni Türk Ceza Kanunu (TCK), Ceza İnfaz Kanunu (CİK) ve Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu'nda (CMUK) değişiklik öngören tasarılar ele alınacak.

Meclis'in yoğun ve önemli yasa tasarılarının görüşüleceği bir haftaya hazırlanması nedeniyle AK Parti'de de tüm izinler iptal edildi. Yönetim, milletvekillerinden 1 hafta boyunca tüm yurtiçi ve yurtdışı gezilerini ertelemesini istedi. AK Parti'nin bugünkü TBMM Grup Toplantısı öncesinde bir duyuru yapan Grup Başkan Vekili Salih Kapusuz, milletvekillerinin izinlerinin kaldırıldığını açıkladı. Kapusuz, TBMM Genel Kurulu'nun yoğun gündemini hatırlatarak, "Tüm arkadaşlarımız pazartesi akşamdan cumartesi gününe kadar Ankara'da bulunsun. Tüm yurtiçi ve yurtdışı gezilerini iptal edin. Yoğun bir çalışma yapılacak. Mutlaka 330'u bulmamız lazım. Herkesin tam kadro hazır olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber