Kazaklardan Didim İlçe Milli Eğitim'e ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak üzere Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulunun davetlisi olarak Didim'e gelen Kazakistan heyeti, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz'ü ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazak heyetine Mahir Özgür Damar İlköğretim Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Müdür Başyardımcısı İbrahim Ata ve okul öğrencileri eşlik etti. Ziyarette Kazakistanlı öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Öksüz'e hediye verdi.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Öksüz her yıl olduğu gibi bu yılda yabancı ülke öğrencilerini ağırladıklarını belirterek, ?Kazakistan heyetini okulumuz bu yıl ilk kez ağırladı. Yüce Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayram dünya çocukları arasında kaynaşmayı, dostluklar kurulmasını sağlıyor. İlçemize yapılan bu ziyarette gelecek için ilçe turizmine de katkı sağlayacaktır. Misafirlerimize en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Kazakistan heyeti adına konuşan Grup Öğretmeni Nugumarova Ayimgül ise, çok güzel karşılandıklarını ve Didim'de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, ?Daha önceki yıllarda ben öğrenciyken Türkiye'ye gelmiştim. Burada şimdi öğrencilerimle olmak daha güzel; bizleri en iyi şekilde ağırlayan Didimli dostlarımıza teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber