Memur-Sen'den, Vali Erol Ayyıldız'a ziyaret

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Başkanı Sabri Parlak ve yeni yönetimi, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Başkanı Sabri Parlak ve yeni yönetimi, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret ederek, Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen yeni yönetimini tanıtarak görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, ?Çaycuma'da yanan bir elim kaza oldu. Zonguldak adına hepimizin çok üzüntü duyduğu bir olaydır. Bundan dolayı geçmiş olsun demek hem de buradaki çalışmalarınızı, halka yakınlığınızı bütün Zonguldak kamuoyunun takdir ettiğini burada sizlerle bir kez daha paylaşmak için geldik. Ardından da Büro-Memur-Sen iş kolumuzda değişiklik oldu. Sendikalarda sık sık bayrak teslimi yaşayan kurumlardır. Yeni oluşturulan Büro Memur-Sen yönetimimizi de sizlere tanıtmak ve onların hayırlı olsun temennilerini sunmak için geldik? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise, ?Acı ve bize elem veren bir olay yaşadık. İnşallah kısa zamanda o kalan vatandaşlarımızı da ulaşıp acıları ve yaralarımızı sararız. Zonguldak coğrafyasıyla hem böyle iklimiyle zor bir şehirdir. Dolayısıyla böyle şeyler olmasın istiyoruz ve bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bir anlamda sendikalarda onun için var. Hem mensup olduğu hem de hizmet ettiği camianın yaralarını sarmak. Bu bir bayrak yarışıdır. Bir önceki yönetim üzerine düşeni yerine getirerek sizlere teslim etti ve sizlerde bu bayrağı teslim aldınız. Sizlerde kendiniz camianıza bu anlamda yararlı ve hayırlı işler yaparak bir hoş seda ve güzel hava bırakacağınıza inanıyorum. Yapacağınız tüm çaba ve gayretlerde diğer sendikalardaki arkadaşlara da söylediğim gibi ilin valisi olarak hem önünüzdeyiz hem de yanınızdayız? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber