Bursagaz, 40 okulda, 45 özel sınıfı yeniden donatacak

Bursagaz, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) desteğiyle Bursa'daki 40 okulda bulunan 45 özel eğitim sınıfını baştan aşağıya yeniden donatacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından geliştirilen projenin tanıtım toplantısı Almira Otel'de yapıldı. Okul idarecilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 'engelli eğitimi kolaylaştıralım, topluma değer katalım' projesi kapsamında Bursa'daki 40 okulda bulunan 45 özel eğitim sınıfını daha kullanışlı hale getireceklerini söyledi.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz Eğitim Gönülleri Derneği'nin önemli bir çalışmaya imza attığını söyledi. Tola, "Personelimizin de desteğiyle eğitime destek vermek istiyoruz. Okuldaki eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu sene de BEBKA ile bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçireceğiz. Proje çerçevesinde 45 özel eğitim sınıfı yenilenecek. 3 -4 aylık süreçte 45 sınıf baştan aşağıya tefrişatı yapılacak." dedi.

Tola, sınıfların 2012-2013 eğitim öğretim döneminde engelli öğrencilerin kullanımına açılacağını kaydetti. Tola, projenin büyüklüğünün 250 bin TL olduğunu ifade ederek, BEBKA'nın projeye yüzde 80 destek olduğunu söyledi.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da özel sınıflara yapılan yatırımın çok manidar olduğunu söyledi. BEBKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Sait Cülfik ise projeyi desteklediklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber