Eğitimde Kilis'in başarısı

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, Kilis'in 2012 YGS'de başarılı iller arasında ilk 10 içerisinde yer aldığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, Kilis'in 2011 YGS'deki ilk 15'teki başarı sıralamasını arttırarak, 2012 YGS'de başarılı iller arasında ilk 10 içerisinde yer aldığını söyledi.

Kızıltaş, YGS puan türleri arasında 2012 yılında YGS 3 sözel puan türünde Kilis'in Türkiye 3'üncüsü, YGS 4 sözel puan türünde Türkiye 2'ncisi olduğunu belirterek, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, başta bu başarının sağlanmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Yusuf Odabaş'ı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlayarak bizleri fazlasıyla gururlandıran bu başarı da emeği geçen tüm yöneticilerimiz ve eğitim camiasına, eğitime katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza, sivil toplum

kuruluşlarımıza, öğrencilerimizin saygıdeğer ailelerine ve mesai arkadaşlarımıza olmak üzere tüm vefakar ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum. İlimizin her alanda daha başarılı olması için halkımızın hizmetinde olduğumuzu belirtir hayatları boyunca her şeyin istedikleri gibi olmasını dileriz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber