Şevval Sam Batman'da kardeşlik mesajı verdi

Batman'da Turizm Haftası etkinlikleri, sanatçı Şevval Sam'ın verdiği konser ile sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce düzenlenen turizm haftası etkinlikleri, Atatürk Parkındaki Şevval Sam konseriyle tamamlandı. Konserde Türkçe, Kürtçe ve Zazaca şarkı söyleyen Şevval Sam, "Bizi ayırmak isteyenlere inat, biz kardeşiz, biriz. Şarkılarımızı barış için söyleyeceğiz? dedi.

Batman Valiliği tarafından gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Festivalinde bu yıl Şevval Sam sahne aldı. Atatürk Parkı'nda sahne alan Sam, güçlü yorumu ve güzel sesiyle Batmanlıları adeta mest etti. Atatürk parkını dolduran binlerce kişi Trakya, Orta Anadolu, Güneydoğu ve Karadeniz türkülerinin yanı sıra Kürtçe, Türkçe, Zazaca şarkılar söyleyen Şevval Sam'a zaman zaman şarkılarını tekrarlayarak eşlik etti.

Konser boyunca, kardeşliğe vurgu yapan Şevval Sam, ?Bizim kalplerimiz daima bir, biz kardeşiz. Bütün şarkılarımızı barış için söylüyoruz. Biz kardeşiz, bizi ayırmak isteyenlere inat yarısı Türkçe yarısı Kürtçe olan sallana sallana adlı şarkıyı beraber söyleyelim.? dedi. Şevval Sam'a konser sonunda Mem u Zin bebekleri hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber