Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, bir otobüse yapılan operasyonda, uyuşturucu ve kaçak sigara taşıdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışmalar neticesinde; Van'dan hareket eden yolcu otobüsünde bir yolcunun Sakarya'ya eroin maddesi getireceği bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara İstanbul TEM otoyolu Sapanca mevkiinde bir tesiste yapılan operasyon neticesinde, 06 plakalı yolcu otobüsünde yapılan aramalarda; bir adet poşet içerisinde bulunan elbiselerin içerisine gizlenmiş vaziyette dışı koli bandı ile sarılı bir paket halinde daralı ağırlığı 580 gram eroin maddesi ve otobüsün yolcu bölümündeki cam kenarlarının alt tarafında bulunan kapalı bölmelere gizlenmiş toplam 2 bin 840 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Olayla ilgili A.G. (48), Ş.G. (24) ve V.Ö. (24) isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan üç şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek bandrolsüz gümrük kaçağı sigara bulundurmak suçundan Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. V.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber