Manisa'da, uyuşturucu operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde şebekesine yönelik yaptığı operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile uyuşturucu tacirlerine yönelik planlı çalışma neticesinde, 17 ayrı noktada gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 11 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte yüklü miktarda esrar maddesi, çok sayıda uyarıcı sentetik hap, esrar maddesinin elde edildiği kenevir bitkileri, uyuşturucu maddenin tartımında kullanılan hassas terazi, ruhsatsız tabancalar ve bu tabancalara ait dolu fişeklerin ele geçirildiği bildirildi.

Eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler G.A, F.K, Ö.A, E.K, Ş.E, O.Y, A.Y, M.Y, S.B, V.K ve A.T, "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, örgüte yardım ve yataklık etmek" suçlarından adli makamlara sevk edildiler.

Şüphelilerden Ş.E. ve S.B, savcılıkta verdikleri ifadelerinin ardından, M.Y. ile V.K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, G.A, F.K, Ö.A, E.K, O.Y, A.Y, A.T, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenlenen operasyon ile ilgili olarak halen 14 şahsın, cezaevinde tutuklu bulunduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber