4 kişi mahalleyi savaş alanına çevirdi

Gaziantep'te iki komşu arasında çıkan tartışma büyüyünce bir kadın bıçakla yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay yerine polisin geldiğini gören kavganın şüphelileri, evin çatısına çıkarak ellerine geçen her şeyi polisin üzerine fırlattı.

Olay, Kayaönü Mahallesi Kadırga Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta duran M.Ç. ve arkadaşının üzerine bir şahıs araç sürdü. Buna sinirlenen M.Ç. ve arkadaşı şahısla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya kadınlar da karıştı. Bu sırada yaşanan arbedede Yurdagül V. bacağından bıçaklanarak yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri olayları yatıştırmaya çalışırken, üzerine çatıdan eşya yağmaya başladı. Ne olduğunu anlamaya çalışan polis memurları 4 gencin

çatıdan fırlattığı eşyalardan kaçmaya çalıştı. Ellerine geçen her şeyi polisin üzerine atan şüpheliler, teslim olmayacaklarını ve polisin bir an önce mahalleden gitmesini istedi. Polis memurları ise gençleri ikna etmek için uzun uğraşlar verdi. İkna çabalarına karşı gençler çatıdan çekiç, testere, taş, sopa ve çiçek saksılarını fırlattı. Ölümle burun buruna gelen polis memurları atılan eşyalardan son anda kurtuldu.

Daha sonra olay yerine gelen ve çatıda bulunan M.Ç.'nin avukatı olduğu öğrenilen Avukat Adnan Timur gençleri ikna ederek aşağı gelmelerini istedi. Kapıyı açan şahıslar olay yerindeki polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Polis çatıda çevreye korku salan 4 şüpheliyi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber