Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri İngiltere'de

İngilizce Hazırlık Okulu'nda başarılı olan öğrencilerini Şubat ayında İngiltere'ye dil eğitimi için gönderen Süleyman Şah Üniversitesi, öğrencilerini ödüllendirmeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk yılı olmasına rağmen yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Üniversite, başarılı olan ve ilk yüzde 5'e giren öğrencilerini Londra'nın merkezinde bulunan Avalon School'a gönderdi.

Öğrenciler bir aylık eğitim almak üzere 22 Nisan 2012 günü Atatürk Havaalanı'ndan uğurlandı. Yabancı Diller Bölümü'nde yoğun bir İngilizce eğitiminden geçen öğrenciler, bir aylık IELTS kursu sonrası kendi bölümlerinde derslere girmeye başlayacaklar.

Üniversite'den yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerinin çağın ihtiyaçlarına karşılık vermesinin yanında bilimi daha da öteye götürecek kadar donanımlı hale gelmesini; uluslararası konferanslarda hem sözlü hem yazılı olarak kendilerini ifade ederken İngilizce'yi en iyi derecede kullanmalarını temel gaye edinen Süleyman Şah Üniversitesi'nin, Yabancı Diller Okulu'nda güçlü okutman kadrosunun öğrencilerle olan birebir ilgisiyle bu başarıyı elde etttiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber