Zapspor ve öğretmenler dostluk maçı yaptı

Hakkari Gençler Birliği ve Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin organizesi ile ildeki beden eğitimi öğretmenleri ve Zapspor Kulübü futbol takımı dostluk maçı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Şehir Stadyumu'nda yapılan maç, Zapspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Gençler Birliği ve Gençlik Spor Kulübü Derneği, sporcu ve taraftarlara tatlı ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Gençler Birliği ve Gençlik Spor Kulübü Derneği Yöneticisi Zeki Dayan, ?Bu tür spor aktiviteleri yaparak Hakkari'deki öğretmen, öğrenci ve vatandaşların kaynaşmasını umuyoruz. Avrupa Birliği ve Koordinasyon Merkezi'nin bize sunduğu imkanları biz de sporseverlere sunduk. Dileğimiz Hakkari'deki spor faaliyetlerin artması yönündedir.? şeklinde konuştu.

Zapspor Kulübü yöneticisi Mecit Tekin ise "Bu Hakkari'nin takımıdır. Biz diğer illerin içerisinde Hakkari'yi temsil ediyoruz. Bu bağlamda hem valiliğin, hem Hakkari Belediyesi'nin, hem de Hakkari'nin zenginlerinin maddi konuda bize yardımcı olmaları lazım. Biz de futbolun ilerlemesi için elimizde gelen yapacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber