Eski eşini ve bir erkeği öldüren şahıs intihar girişiminde bulundu

Mersin'de boşandığı eşini ve eski eşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen bir erkeği öldüren şahıs, öldürdüğü erkeğin erkek kardeşi ile annesini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hatay'da oturan Sertbaş Uçar (31), Mersin'in Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi'nde oğulları İlhan (31) ve Mehmet (29) ile yaşayan Acibe Acar'ın (52) evine geldi. Burada Sertbaş Uçar, İlhan Acar'ın eski eşi ile görüştüğünü öne sürdü. Bu nedenle çıkan tartışma büyüdü.

Tartışmanın büyümesi üzerine Uçar, Acibe Acar ile oğulları İlhan ve Mehmet'e tabancayla ateş ederek ağır yaraladı. Uçar, Hatay'dan geldiği motosikletine binerek Tarsus'un Kulak köyündeki serada çalışan eski eşi Alev Karakavuk'un (21) yanına gitti. Burada da eski eşine silahla ateş ederek öldüren Acar, ardından aynı silahla kendi başına ateş etti.

Ağır yaralanan Acibe Acar, oğulları İlhan Acar, Mehmet Acar ile Sertbaş Uçar ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan İlhan Acar (31) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öldüğü sanılan katil zanlısı Sertbaş Uçar ise doktorların müdahalesi ile tekrar hayata döndürüldü.

Olay yerine gelen yakınları ağıtlar yaktı. Bir kadın ise cinayetlerin son bulması için çağrıda bulundu. Jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber