Bursagaz, 13 okulu ağaçlandıracak

Bursagaz ve Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle 13 okula 250 çam fidanı dikiliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz olarak kent ile bütünleşmiş, şehrin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına duyarlı bir şirket olduklarını ve bu kapsamda Bursa halkından takdir topladıklarını söyledi.

?Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Bursa için? sloganıyla çevreye ve şehre verilen önemi vurguladıklarını belirten Tola, etkinlik kapsamında Osmangazi Eğitim Vadisi Spor Lisesi, Rahime Malcıoğlu İlköğretim Okulu, Nilüfer Işıktepe Rüveyde Dörtçelik Anaokulu, Çamlık Anadolu Lisesi, Zekai Gümüşdiş İlköğretim Okulu, Yıldırım Dumlupınar Anaokulu, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu, Mevlana Anaokulu, Şehit Öğretmen Kubilay Lisesi, Gülhanım Karasu ve Yiğitler İlköğretim okullarında toplam 250 ağaç dikileceğini açıkladı.

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Bursagaz çalışanları tarafından 2005 yılında kurulan derneklerinin yine Bursagaz çalışanlarının maddi ve manevi destekleri ile hizmet verdiğini kaydetti.

Dernek faaliyetleri kapsamında eğitim alanında birçok örnek projeye imza atıldığını belirten Çerçi, gençlerimizin daha iyi fiziki koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmesinin psikolojik olarak öğrenciler üzerinde olumlu etkilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Canaydın İlköğretim Okul Müdürü İsmail Aksoy, Bursagaz ve Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği'ne bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederek okul bahçesinin ağaçlandırılma ihtiyacının bu etkinlik sayesinde gerçekleşmesinden çok mutlu olduklarını vurguladı.

Törene Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Canaydın İlköğretim Okul Müdürü İsmail Aksoy, Bursagaz çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber