3. Antalya Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası 5-6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

3. Antalya Ulusal Triatlon Yarışları ve 3. Antalya Uluslararası Avrupa Kupası 5-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Konyaaltı sahilinde gerçekleştirilecek olan 3. Antalya Uluslararası Avrupa Kupası'na 25 ülkeden 150 sporcu katılacak. Turnuva ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Uluslararası Federasyon'un ilk kez bir ülkeye sezon içerisinde 3 uluslararası müsabaka verdiğini söyledi. Avrupa Kupası'nın ilk ayağının 6 Mayıs tarihinde Antalya'da gerçekleştirileceğini belirten Güneş, daha sonra İstanbul ve Alanya'da gerçekleştirileceğini vurguladı.

Antalya'daki Avrupa kupası ilk ayağına sadece milli takım triatlerinin (triatlon sporcusu) katılacağını vurgulayan Güneş, ?Bu nedenle yerli sporcularımız için Avrupa Kupası'ndan bir gün önce de ulusal bir yarış düzenleyeceğiz. Bu yarışlara 140 civarında triatlerimiz katılacak.? dedi.

Bu yıl halk triatlonu da yapılacağını hatırlatan Güneş, sağlık raporunu alan tüm sporcuların bu müsabakalara katılabileceğini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber