Tarım'da unvan değişikliği sınavına katılacaklar belirlendi

Haber Giriş : 03 Haziran 2005 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

SAYI : B.12.0.PER.0.36/16383 ANKARA
KONU : Unvan Değişikliği Sınavı 01/06/2005


Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatında halen 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak değişik sınıf ve unvanlarda görev yapmakta iken, bir üst öğrenimi bitiren personelin, ihraz etmiş oldukları kadro unvanlarına atanmalarını teminen, ihtiyaç duyulan Tekniker, Veteriner Sağlık Teknikeri ve Sağlık Teknikeri unvanlı kadrolarda unvan değişikliği sınavı yapılacağı 2005/01 sayılı Genelge ile Bakanlığımız Teşkilatına duyurulmuştu.

Söz konusu Genelge hükümleri gereğince Genel Müdürlüğümüze intikal eden talepler incelenmiş olup, sınava katılacak personel (Ek-1) ile gerekli şartları taşımadığından başvurusu kabul edilmeyen personele (Ek-2) ait listeler ekte gönderilmektedir.

Unvan değişikliği sınavına katılacak adaylar Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Merkezi arasında yapılan protokol sonucu M.E.B. Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından 26 Haziran 2005 Pazar günü saat 10:00'da Ek-1 listede isimleri hizasında belirtilen okullarda 80 (seksen) soru üzerinden test usulü yazılı sınava tabi tutulacaklardır.
Sınava girecek adaylar, sınav masrafı olarak Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi'nin T.C.Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki 5500537-5001 numaralı Sınav Gelirleri hesabına 25 YTL. (yirmi beş) sını 24 Haziran 2005 tarihine kadar yatıracak ve banka dekontları ile fotoğraflı kimlik kartlarını sınav günü mutlaka yanlarında bulunduracaklardır.

Protokol gereğince adaylar sınav başlama saatinden 1 (bir) saat önce sınav yerinde hazır olacaklar, banka dekontu, resimli kimlik kartı olmayanlar ile sınava başlama saatinden sonra gelen adaylar sınava alınmayacaklardır. Başvurusu geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan, sınavdan çıkarılan, başarı sağlayamayan, sınavı geçersiz sayılan, iki defa ücret yatıran ve ücret gerektirmeyen bir iş için ücret yatıran adaylara ödedikleri ücretler kesinlikle iade edilmeyecektir.

Bilgilerinizi ve konunun ilgililere 2005/01 sayılı Genelge hükümleri gereğince tebliği ile sınava katılımlarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.


Bekir ULUBAŞ
Bakan a.
Genel Müdür

Sınava katılabileceklerin listesini görmek için tıklayın.

Durumu uymayanların listesi için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber