MHP Yozgat İl Başkanı Kaya mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı'na seçilen Cevdet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurul'da il başkanlığı görevine seçilen Cevdet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün İl Seçim Kurulu'nda Hakim Sadettin Kılıç'tan mazbatalarını aldı.

Mazbata töreninin ardından Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte parti binasına dualarla giren Cevdet Kaya, burada yaptığı açıklamada, kongrenin geride kaldığını belirtti. Kaya, Yozgat'ta her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.

Partilerinde kongrelerin parti içi istişare ve birlik tazelemeden başka bir şey olmadığını vurgulayan Kaya, ?MHP'ye kongrelerin hiçbir zaman kazanını ve kaybedeni olmaz. Bizim kongrelerimizin kazananı her zaman MHP'dir. Son yapılan kongrede de kazanan MHP ve ülkücüler olmuştur. Bizler her zamankinden daha bir, daha diri ve daha güçlü olacağız. Kendini ülkücü hisseden, Türk-İslam davasına gönül vermiş ülküdaşlarımızın buluşma adresi MHP olmaya devam edecektir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber