Ataşehir'de bombalı pankart paniği

Ataşehir'de bir işyerinin duvarına asılan pankartın altına yerleşitirilen üzeri kağıt rulo ile sarılı bomba süsü verilmiş paket polisi harekete geçirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 08:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gece saat 01.30 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde 37 numaradaki işyerinin duvarında asılı pankartı ve pankartın hemen altına koyulan paketi gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri yasadışı bir terör örgütüne ait pankartın alt tarafında kaldırımdaki kağıt rulo ile kaplı paketi görünce olay yerini güvenlik çemberine aldı. Pankartın etrafına şerit çeken polis ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak bomba imha ekibine haber verdi. 3001 Caddeye gelen bomba imha uzmanı özel koruyucu kıyafetini giyip bomba imha robotuyla şüpheli paketin yanına gitti. Bomba imha uzmanı fünyeyi pakete taktıktan sonra uzaklaştı. Paket bomba imha robotunun ateşlemesiyle büyük bir gürültüyle patlatıldı. Yapılan incelemede üzeri kağıt rulo ile kaplanan paketin içi benzin dolu pet şişe olduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri patlamayla birlikte etrafa dağılan pet şişe parçalarını toplayıp inceme yaptı. Polisin pankartı asan ve benzin dolu pet şişeyi oraya koyanları arama çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber