Öğretmen, öğrencilerinin gözü önünde darp edildi

Burnu ve iki dişi kırılan öğretmene iki gün iş göremez raporu verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, derste çocuğunun kulağını çeken öğretmene sinirlenen veli okulu bastı. Kızgın veli, öğrencilerin önünde darp ettiği öğretmenin iki dişini ve burnunu kırdı.

22 Haziran İlköğretim Okulunun yeniden inşa edilmesi amacı ile yıkılmasının ardından geçici olarak Sapanca İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmen A.C., derste yaramazlık yapan öğrencisinin kulağını çekti.

Kulağı çekilen öğrenci öğle arasında Sapanca Belediyesinde çalışan babası S.B.'ye gidip durumu anlatı. Çocuğunun kulağının çekilmesinde sinirlenen baba yanına yine belediyede çalışan arkadaşı G.Ç'yi alarak okula gitti. Okula gelen S.B. ve G.Ç., öğle tatili sonrası içeri girmek üzere sıraya girmiş olan öğrencilerin arasında bulunan öğretmen A.C.'yi bularak tartışmaya başladı.

Bir süre sonra G.Ç, öğrencilerin gözü önünde öğretmen A.C.'yi darp etti.

Olay sonrası öğretmen A.C'nin bir dişi ve burnu kırıldı. Sapanca İlçe Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen A.C., iki gün iş göremez raporu aldı.

Öğretmeni hastaneye gelerek ziyaret eden Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, yaptığı açıklamada, "Yaşanan olay çok üzücü. Kendini eğitime adamış bir öğretmenimizin bu şekilde bir olaya maruz kalması hepimizi derinden üzdü. Olay hakkında güvenlik güçlerimiz tarafından gerekli soruşturma başlatıldı" dedi.

Sapanca Milli Eğitim Müdürü İrfan Gerçek ise konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu: "İlçemizde görevli bir öğretmenimizin saldırıya uğraması üzücü bir olaydır. Saldırı sonrasında olay kolluk kuvvetlerine intikal etmiştir. Kanuni yönden gereken yapılacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber