Ufuk okuma salonlarına bir şube daha eklendi

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonlarının Güneykent Mahallesi'ndeki 6'ncı şubesi törenle açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak törende yaptığı konuşmada ilçelerinde böyle bir yerin açılmasından duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Çıtak okuma salonlarının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz ise Okuma Salonlarının öğrenciler için bir umut kapısı olduğunu kaydetti. Öğrencilerin bu fırsatları iyi değerlendirmesini gerektiğini ifade eden Yılmaz katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz da ilçelerinde okuma salonun açılmasından dolayı çok memnun olduğunu kaydetti.

Dernek Başkanı Şahin Mirici ise mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti. Mirici okuma salonlarında dershaneye gitme imkanı bulamayan öğrencilere eğitim-öğretim verdiklerini söyledi.

Okuma salonları genel koordinatörü Emrah Değirmenci de 6 şubede eğitim gören 2 bin 500 öğrencilerinin bulunduğunu ifade etti. Ayrıca Çukurova Kalkınma Ajansı ve İçişleri Bakanlığının desteğiyle 8 sınıfta akıllı tahta teknolojisini öğrencilerle buluşturduklarını anlatan Değirmenci, ?Bu sayede eğitimde fırsat eşitliği sağlarken yaptığımız sosyal aktivite programları ile öğrencilerin moral ve motivasyonlarına katkıda bulunuyoruz.? şeklinde konuştu.

Daha sonra ise protokol mensupları şubenin açılış kurdelesini birlikte kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber