Antalya'da caddelere halkın talebiyle narenciye ağacı dikiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Aktekin, halktan gelen talep üzerine caddelere narenciye ağaçları dikileceğini açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özgürlük Bulvarı orta refüjünü ağaçlandırma çalışmalarını denetleyen Aktekin, turunç ağacı dikti. Özellikle sosyal medya ortamında katılımcıların Antalya caddelerine narenciye ağaçları dikilmesi yönünde yoğun talebi olduğunu belirten Mehmet Aktekin, halkın sesine kulak vererek, bu yönde çalışma başlattıklarını söyledi.

Antalya'nın narenciye ağaçlarıyla ünlü bir kent olduğunu hatırlatan Aktekin, ?Şehirleşmeyle birlikte kentin ünlü narenciye bahçeleri ortadan kalktı. Antalyalılar'da narenciye ağaçlarının güzel görünümüne ve kokusuna özlem oluştu. Özellikle sosyal medya ortamında bu sıkça dile getirilir oldu. Antalya'nın sesine kulak vererek, ilk etapta Özgürlük Bulvarı, Uncalı 14'üncü Cadde ve Güllük Caddesi'ne 450 turunç ağacı dikeceğiz.? diye konuştu. Aktekin, önümüzdeki günlerde bir ihale yaparak çok daha geniş alanda narenciye ağacı dikimi yapacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber