Okul idaresi, Başkan Posbıyık'a sıkıntılarını anlattı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler köyündeki Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Osman Kanca, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın, Okul Aile Birliği ve bazı öğretmenler de katıldı.

Kanca, çocuklara en iyi eğitimi verebilmek adına çaba sarf ettiklerini söyledi. Hizmete açıldığı günden bu yana, yeni bir okul olmalarından kaynaklanan çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını kaydeden Kanca, bu zorlukları da aralarında Erdemir'in de olduğu çeşitli sanayi kuruluşları ve hayırsever işadamlarının katkı ve destekleriyle aşmaya çalıştıklarını söyledi. Buna rağmen bazı sıkıntıların çözümünde küçük-büyük sorunlarla da karşılaştıklarını ifade eden Kanca; ?Süleymanbeyler Köyü muhtarı Sayın İsmail Günaydın ile birlikte bu sorunların da çözüme kavuşturulması için çalışıyoruz.? dedi. Kanca, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan temel sorunların çözümü noktasında destek istemeye geldiklerini belirtti.

Başkan Halil Posbıyık, Kanca'nın aktardığı sıkıntıların ortadan kaldırılması için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber